Potpuna pustoš u Mioninom domu, nakon što se odselila kod Ša: Vrata zabarikadirana stolicama, roditelja nigde

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa portala Telegraf, posetila je juče, 16. jula, naselje Stanovo u Kragujevcu, u kojem se nalazi i porodična kuća Mione Jovanović, koju je napustila zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

Ispred kuće u naselju u kojem je provela detinjstvo, zatekli smo potpunu pustoš.

Lepa jedospratna kućica, uređena, ali u njoj, kao da nema nikoga. Iako smo zatekli auto u garaži koja je bila otvorena i spojena sa kućom, na pozive, ali i zvono, niko nije otvarao vrata.

Novinarka našeg portala probala je na sve načine dođe do Mionine porodice, ali je ispred ulaznih vrata zatekla stolice, kojima je zabarikadiran prolaz.

Verovatno zbog njen odluke, samo dan nakon što smo posetili njihovu kuću, Mionina porodica nije bila raspoložena za goste.

Inače, ona je dan nakon završetka zadruge, sa dečkom Ša, otišla u rodnu kuću, gde je posle kraće svađe sa roditeljima pokupila stvari i odselila se za Beograd.

Ona je otkrila u kakvom je odnosu sa porodicom nakon što je bila u Kragujevcu kod njih.

- Bili su ti svi osim babe, koja ne živi tu. Moji su ljuti i dalje, pričali su mi svašta, puštali su mi klipove, komentarisali svašta, pogledaj ogrebotine na ruci, a ja sam se šokirala kada sam to videla, to su neke kandže bile a ja to nisam imala. Moji su prepuni utisaka, ljuti su, ali smo razgovarali. Ja sam im govorila da su malo previše slušali ljude, nisu mi postavljali nikakave ultimatume. Rekli su mi da nosim sve stvari, ali ironično. Baba se naljutila, neće da priča sa mnom, ali roditelji su pričali, zategnuta je situacija.

- Ja sam kod Nenada, nisam sve prebacila, ali kako bih rekla preselila sam se kod njega. Plan nam je da uživamo, da smirimo strasti sa mojima, tati je rođendan uskoro, pa ću ići tamo, vremenom će videti sve - rekla je Miona.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde on repuje? Mionine komšije iz Kragujevca bez dlake na jeziku o Ša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA