Anđelu ostavila Bojana usred noći, ona pobegla kod roditelja: "Lupam rukom o zid, doživela sam nervni"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Bivšu zadrugarku Anđelu Šparavalo ostavila je devojka Bojana Pavlović, nakon čega se ona vratila kod roditelja, od kojih je pobegla.

Anđela se oglasila prvi put posle incidenta i svojim pratiocima na Instagramu saopštila da se vratila kući i otkrila šta se dogodilo.

- Posle žurke u apartmanu je počela ponovo da me vređa, da sam ovakva, da sam onakva. Htela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za celu njenu priču htela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto... Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da verujem šta mi ona priča. Nakon toga mi je rekla da nema poverenje u mene i da će ga verovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vreme igrala rijalitri sa mnom i da sam ja izmanipulisana - rekla je uznemirena Anđela.

- Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila - ispričala je Šparavalo.

Inače, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se zajedno provodile na žurki u Šimanovcima povodom proslave finala Elite, međutim među njima je izbila svađa.

U jednom trenutku Bojana i Anđela su se brutalno sukobile, a Anđela joj se u jednom trenutku unela u facu.

- Majka se uopšte nije obradovala kad me je videla, videla je da se snima i napala me je pred kamerama. Ona generalno mene pravi ludom. Ne znam da li bi me majka podržala da nisam u vezi sa Bojanom, sve mi je čudno. Saznala sam da moj brat nije pisao čestitku koja mi je stigla u Eliti, to je sve moja majka uradila - rekla je Anđela, na šta se nadovezala Bojana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sele

    17. jul 2024 | 12:07

    Ovo dete odma na posmatranje i lecenje

  • Ana

    2. avgust 2024 | 07:30

    Samo luda nasta je mogla verovati predatorki domskoj ! Dete beži u Crkvu i oprosti sebi grehove od tog zla satanističkog , koji nam naturaju...Ona je zla , a i genetika joj je loša i đaba joj sve što radi da bi se dokazala kao normalna , ona je psihopata i zahvali se Bogu što nisi u kanđama tih bolesnika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA