"U Dubaiju je bilo mnogo lakše": Nišlijka udata za bogataša čeka 5. dete, sad otkrila koji problem je muči

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Lepa Nišlijka Milica Polskaja udata je za milionera, a na Instagramu je objavila da je u drugom stanju i sa svojim suprugom čeka peto dete.

Ona se sada oglasila na Tik Toku gde je veoma aktivna, a tom prilikom je otkrila sa čime se sve suočava u trudnoći koja joj je malo veći izazov nego predhodne četiri.

- Dok smo bili u Dubaiju bilo je mnogo lakše jer sam se mnogo kretala i plivala. Vratili smo se, postala sam toliko lenja, ustanem u 7, i vodim decu u školu. Svaki put kada se vraćamo, odem na doručak i najedem se. Vratim se i legnem da spavam, jer trudna sam. Od početka trudnoće sam se ugojila 6 kilograma, a normalno je tri. Umesto ujutru doručka koji sam imala u pola 9, odem u teretanu pola sata hodam na traci, da se ne opterećujem. Ne smem da se ponašam kao u prvoj, drugoj, trećoj (trudnoći), može da dođe do prevremenog porođaja, na primer u osmom mesecu, ako budem previše aktivna. Hodam lagano i skinula sam kilogram, još kilogram da skinem pa da bude četiri i po - rekla je Milica.

@milica_polskaya #гламурныймейк ♬ original sound - Milica Polskaya

Svojevremeno je pričala kako je upoznala supruga.

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata je bila 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - ispričala je Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta", a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

(Telegraf.rs)

Video: Kaća uvijala u separeu, napravila potpuni "haos" na koncertu Tee Tairović u crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA