Zna se datum suočavanja Aneli Ahmić i Janjuševe žene: Srešće se u oči u oči zbog uvreda

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

 Aneli Ahmić je krajem juna, tačnije 21. otišla na abortus u jednu privatnu kliniku.

Ona je zatrudnela sa Janjušem, sa kojim je i raskinula, a zatim je sačekala tužba od Janjuševe zakonite žene Ene zbog uvreda na njen račun.

Kako se već pričalo o tome u Eliti, Aneli je po povratku u Belu kuću otkrila učesnicima, svojim tadašnjim cimerima, da je po povratku sa abortusa, iznemogla i emotivno razrušena, potpisala tužbu Janjuševe bivše supruge Ene Senić, što je mnoge učesnike šokiralo.

S druge strane, Janjuša to nije šokiralo, već je na sve načine pokušao da opravda svoju suprugu, iako je Ahmićeva nosila njegovo dete. On je smatrao da je to sasvim okej, s obzirom na to da ju je Aneli vređala, kako je navodio, u više navrata, što je izazvalo sumnje kod gledalaca, kako su komentarisali, da je on sve to uradio u dogovoru sa svojom suprugom Enom i taštom.

Kako se navodi u tužbi koja je u posedu Pink.rs, suđenje će biti održano 13. avgusta 2024. godine u Rumi.

- Od ovoga nema ništa, rekao mi je advokat. U klipu se vidi da je on mene vređao, da je meni govorio da sam k**va, ja sam mu odgovorila žena ti je k**va, a ova gospođa njemu nije bila žena, gospođo ženo, ako ste mislili da se ogrebete, nećete uspeti - pričala je Aneli.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se javio sa snimanja emisje: Poslao oštru poruku i "pecnuo" bivšu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. jul 2024 | 21:57

    Taman da svrati kod naše Stanije na kafu ..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA