Ivan Marinković se ne smiruje: Podelio snimak sa snimanja emisije, pa "pecnuo" bivšu: "Neki od blama..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Rijaliti "Elita" je Ivanu Marinkoviću doneo mnogo toga i to ne lepog.

Najpre je sznao da ga žena vara sa Urošem Rajačićem, zatim mu je pukao brak, da bi na kraju počeo da pije, iako se lečio od alkoholizma.

Pale su i prozivke sa Kulićima, kao i pretnje od Žaninog bivšeg muža.

On je sada na snimanju emisije "Amidži šou" odakle je podelio snimak.

- Neki od blama nisu smeli da dođu na snimanje emisije - poručio je Marinković, a mnogi u u komentarima pisali da se ta njegova izjava tiče njegove uskoro bivše žene.

Ivan je pred snimanje emisje ispričao i svoje impresije o napadu na Jelenu.

- Jedva sam stigao kod frizera da odem. Nismo imali nikakvu komunikaciju nakon toga. Kragnu je stavila, znači kopirala je Žanu. Što je tražila, to je i dobila. Sve joj se dešava što je samoj sebi uradila. Žao mi je bilo koga, pa i nje, ali to je to... Neka vodi računa o svojim postupcima. Šta da joj radim, čuo sam šta je sve govorila u intervjuima. Kako seješ, tako žanješ. Izabela je ušla u stan i odnela sve, bez mog znanja je to uradila. Jelena je poznata da svoje veze tako završava, ona odmah briše slike, uvek ovako radi. Ona samo ide iz veze u vezu, katastrofa - rekao je Ivan i dodao:

- Sinoć smo se malo zezali, niko kod mene nije bio posle žurke... I posle prvog razvoda braka mi se vrlo brzo desila zaljubljenost i ljubav, verujem da mi možda priliči neka starija i ozbiljnjija - poručio je Marinković, pa progovorio o haosu s Jelenom koji je izbio baš na 50. rođendan njegove bivše supruge Goce Tržan.

- Simbolika neka... Svi me pitaju da li je ve nameštaljka i rijaliti, ljudi ne shvataju da je to život i da se to dešava. Ima tu još nekih datuma, pa ćemo videti šta će biti.- - rekao je za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija i Gudelj ljubavna scena na moru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA