Ovo je porodična kuća Mione Jovanović koju je napustila zbog Ša: Evo šta smo zatekli u Kragujevcu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ekipa Telegrafa posetila je Kragujeva, rodno mesto doskorašnje zadrugarke Mione Jovanović, dan nakon što je ona posetila porodičnu kuću, uzela svoje stvari i odselila se za Beograd, kod dečka Nenada Aleksića Ša.

Naime, naša novinarka zaputila se u naselje Stanovo, u kojem se nalazi njena porodična kuća.

U naselju izvan grada, u kojem je provela detinjstvo, zatekli smo jednospratnu kuću, uređene i lepe fasade, ali u kojoj nismo zateki članove porodice.

U kući, kako saznajemo, Miona je živela sa roditeljima i bratom, a baka, koja je možda i najglasnija u protivljenju njen veze sa Ša, živi u centru grada.

Uz kuće je napravljena i impovizovana garaža, koju smo zatekli otvorenu.

Ona je otkrila u kakvom je odnosu sa porodicom nakon što je bila u Kragujevcu kod njih.

- Bili su ti svi osim babe, koja ne živi tu. Moji su ljuti i dalje, pričali su mi svašta, puštali su mi klipove, komentarisali svašta, pogledaj ogrebotine na ruci, a ja sam se šokirala kada sam to videla, to su neke kandže bile a ja to nisam imala. Moji su prepuni utisaka, ljuti su, ali smo razgovarali. Ja sam im govorila da su malo previše slušali ljude, nisu mi postavljali nikakave ultimatume. Rekli su mi da nosim sve stvari, ali ironično. Baba se naljutila, neće da priča sa mnom, ali roditelji su pričali, zategnuta je situacija.

- Ja sam kod Nenada, nisam sve prebacila, ali kako bih rekla preselila sam se kod njega. Plan nam je da uživamo, da smirimo strasti sa mojima, tati je rođendan uskoro, pa ću ići tamo, vremenom će videti sve - rekla je Miona.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pablo

    16. jul 2024 | 13:26

    Nije ni cudo zasto se grcevito drzi za onu budalu, a umisljena je kao da je odrasla u Windsoru, a ne ovde...Mucenica! Svasta ce njen stomak jos da svari za slavu i publicitet...

  • Vesna

    16. jul 2024 | 14:07

    Ovo je nas tipican mentalitet, umesto da posle skrenute paznje detetu zavrse sa : kako god da se zavrsi tvoja veza,ovo ce uvek biti tvoja kuca ! Vecina roditelja cine sve suprotno i kada se ispostavi da ste pogresili nemate gde da se vratiye i ostajete u vezi sa bekim cudnim tipom,psihopatom ili ko zna kakvim vec, jer NEMATE gde da se vratite …. a onda se cudimo koliko mladih zena biva ubijeno….!!!!

  • Djinolina

    16. jul 2024 | 16:32

    Podrumarka klasicna.Zato i hoce ljanka se po svaku cenu u Bg..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA