Varala 53 godine starijeg penzionera u rijalitiju, pa se zaposlila kao kondukterka: Sada pokazala atribute

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović postala je popularna nakon što je u rijaliti ušla sa pola veka starijim penzionerom Milojkom s kojim se i venčala, međutim njihova ljubav je "pukla", a nakon svega ona se zaposlila kao kondukterka.

Milijana se potpuno povukla iz javnosti, a na mrežema se baš retko oglašava, međutim, sada je postala aktivnija no ikada.

Ona sada radi kao konduktera u rodnom gradu, a nakon priče da je sada smuvala više od 20 godina starijeg muškarca, Miljana se razgolitila.

Milijana se skinula u bikini i sliku objavila na svom Instagramu, a u prvom planu su grudi i njenog telo - koje se nije specijalno promenilo od učešća u rijalitiju.

Inače, domaći mediji nedavno su posetili mesto Pilatoviće, bližu Požege, gde živi bivši rijaliti učesnik Milojko Božić.

- U tom periodu ona meni kaže, ja sam se u tebe zaljubila, rodile su se neke emocije. Ja znam da je ona devojka, da ima neke potrebe, i ako misliš da budeš sa mnom možeš, ali ako me prevariš to je to. Ipak me je okaljala u Parovima. Drugi put kada smo izašli iz Parova, nismo se pomirili, posle toga me nije kontaktirala. Ona mene zna, ja kad se rasturim, ja se rasturim - rekao je Milojko, pa otkrio da mu se udvaraju mlađe žene i devojke:

- Nude se preko fejbuka, govore mi da sam lep, a mene je sramota. Od 24 do 40 godina me muvaju devojke, šalju mi svakakve slike. To sa Milijanom se desilo i ipak nije bilo u redu prema deci. Jedna ćerka mi nije zamerila, a druge jeste, malo smo prekinuli kontakt - izjavio je Milojko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA