Matora je u rijalitiju zaradila oko 600.000 evra, a evo u kakvom je stanju njena porodična kuća u Železniku

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Jovana Tomić Matora već godinama učestvuje u rijaliti programima, a svojim učešćem je, po nekim procenama zaradila više od pola miliona evra koje je uložila i u porodični dom.

Kako je godinama u žiži javnosti, zbog svojih odnosa, javnost se nteresovala i za njenu porodicu i porodično imanje, gde je i kako odrastala.

Tako je nedavno medije preplavila vest sa snimcima i slikama njene oronule porodične kuće, zbog čega se našla na meti javnosti.

Naime, u pitanju su stari snimci kuće Jovane Tomić Matore u Železniku, snimljeni 2018. godine. U to vreme kuća zaista nije izgledala ni dovršeno, ali je i kao takva bila više nego dovoljna za lep život.

Tim povodom naša ekipa se uputila u Železnik pre nekoliko meseci, gde smo potražili dom Tomića kako bismo videli da li zaista i danas izgleda oronulo i istina je drugačija.

Kuća je renovirana, fasada sređena, postavljeni su novi prozori i vrata i sve izgleda skroz drugačije nego ranije. Sređena je i kapija, a ono što nije dovršeno jeste pomoćni objekat koji je i dalje zapušten, dok fali da se uradi i terasa na spratu.

Podsetimo, pre izlaska iz ELite, Matora je govorila o svojoj zaradi u rijalitiju i navela da je za samo šest sezona uz sve kazne koje je platila, zaradila više od pola miliona evra.

- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić. 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik na periferiji Beograda nije sredila.

Inače, kako se spekuliše, Tomićeva za nedelju dana u rijalitiju zaradi između 2000 i 3000 hiljade evra

(Telergaf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA