EKSKLUZIVNI SNIMAK: Predsednik Crne Gore na luksuznoj plaži, pogledajte kako se ponaša prema deci

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Oštre kamere portala Telegraf.rs uhvatile su predsednika Crne Gore Jakova Milatovića na odmoru, na Svetom Stefanu. On je spas od vrelih dana  potražio na plaži kod poznatog hotela, gde je uživao sa porodicom. Oni su na plaži bili okruženi velikim brojem članova obezbeđenja.

Svi koji su videli kako se predsednik ponaša prema deci i supruzi, oduševili su se. On se nije odvajao od njih. Na snimku se vidi koliko je Jakov pažljiv otac, igra se s decom u vodi, a onda zajedno sa suprugom sina uči plivanju. Inače, na ovoj luksuznoj crnogorskoj plaži set ležaljki je 100 evra.

Jakov Milatović s vremena na vreme deli detalje iz svog privatnog života. Poznato je da se njegova supruga zove Milena i da njih dvoje imaju troje dece, ćerkice Saru i Anu i sina Davida.

- Milena, deca i ja smo navikli da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual - napisao je jednom na mrežama.

Na društvenim mrežama, naročito na Instagramu on s vremena na vreme deli porodične fotografije sa različitih putovanja i drugih prilika. Na pojedinim političkim skupovima bio je zajedno sa suprugom i decom, a oni su i deo promotivnih spotova u njegovoj kampanji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. jul 2024 | 10:45

    Sve se nesto pitam dal je platio lezaljke

  • Jasna

    16. jul 2024 | 10:53

    Pa lepo, nebitno ko je, svaki suprug i otac treba tako da se ponasa prema porodici. A znam dosta primera gde muzevi idu na odmor i pijance po lokalima a za decu i zenu nije ga briga.

  • Fica

    16. jul 2024 | 11:23

    On ni o cemu ne misli svojom glavom?! Sto bi se neko zamarao takvim nebitnim likovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA