Velika žurka "Elite": Oni su došli među prvima, Matoroj je otac u bolnici, a ona bi volela da bude voditeljka

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Žurka u Šimanovcima je počela, a bivše učesnike zabavlja Sandra Afrika.

Rijaliti takmičari su došli dobro raspoloženi, a neki su komentarisali "sudar" sa stvarnim svetom.

Milena Kačavenda došla je na večerašnju žurku "Elite" u haljini sa velikim izrezom, pa je na licu mesta rekla niz detalja u bivšim cimerima.

- Shvatila sam da me uopšte ne interesuje plasman. Kad sam govorila o plasmanu, prvih pet, prva tri, ja sam skroz hepi! - kazala je Milena.

- To što Ivan glumata žrtvu, ja mu ne verujem! Ništa nije pokazao, sem vređanja. Sve je bio dogovor za ulazak u narednu sezonu, ima logike. Jelena i on su mi odvratni, nisu za televiziju - rekla je ona potom.

- Semir me je razočarao, jako. Imam pravo nakon svega da sumnjam u sve oko njega. Ja ovde nisam došla da tražim nikakve partnere, izgubio je šansu da mi bude prijatelj - istakla je Milena za Blic.

Jovana Tomić Matora pojavila se večeras na žurki Elite dva dana nakon finala, a društvo joj je pravila bivša cimerka Stefani Grujić.

Matora i Stefani su pozirale nasmejane i zagrljene, pali su poljupci u obraz ispred svih, što možete videti u galeriji na početku teksta.

Jovana je na sebi imala košulju i farmerke, dok se Stefani odlučila za belu haljinu pripijenu uz telo.

Jovana je tom prilikom otkrila nepoznate detalje. Kako je istakla, advokatica Anite Stanojlović je sa dva čoveka upala kod njene majke u kuću.

- Otac mi je završio u bolnici, advokatica je ušla u kuću sa dva čoveka počela je nešto da traži, sva sreća moja majka je pametna, nije joj bilo svejedno. Ona je krenula u policiju da sve prijavi. Predala je moja mama lična dokumenta, ali telefon nikad neće dobiti - rekla je Matora kratko.

Aneli je podelila svoje utiske.

- Čula sam se sa ćerkom, nisam kod kuće, moram da ostanem ovde neko vreme. Nora mi je rekla da čeka mene, nažalost rekla je da čeka i tatu. Za tatu sam joj rekla da je tu, slagala sam je naravno, ali shvatiće ona sve vremenom. Ona želi da idemo na more, rekla mi je da joj kupim tablet - rekla je Aneli, koja je sve vreme bila na ivci suza:

- Svesna sam svega, tako da sve prođe, vreme leči sve. Nora od mene ima sve, sve što sam postigla i što ću u budućnosti postići je za nju - rekle je Aneli, pa se osvrnula na odnos sa Janjušem:

- Pišu mi na grupama da moramo da se pomirimo da je to ljubav, a ja sam im rekla da to nije prava ljubav i moje mišljenje se neće promeniti. Imam emocije prema Janjušu, nije to sad neko voljenje, ali emocija postoji.

- Zadovoljna sam što sam osvojila drugo mesto. Nisam očekivala da mi se Asmin javi, niti to očekujem, a sigurno se neće javiti. Imam neke planove, videću hoću li da budem u situaciji da ostvarim svoje ciljeve - rekla je Aneli, a na pitanje da li bi se snašla u ulozi voditeljke ili pevačice, imala je spreman odgovor:

- Mnogi ljudi misle da sam glupa, a mislim da bih se ja snašla i u ulozi voditeljke i u ulozi pevačice. Volela bih da vodim "Elitu 8" - rekla je Aneli za Blic, a ko se još pojavio, možete videti u drugoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pppp

    16. jul 2024 | 07:03

    Aneli prvo treba da nauci gramatiku. Dosta nam je vise nadrivoditeljki koje ne znaju ni da pricaju a kamoli da vode emisije.

  • Andrea

    16. jul 2024 | 05:51

    A mi čitaoci bi voleli da pišete o pametnijim temama a ne o ovim dno dna oblicima čiji je IQ manji od IQ amebe

  • Zvele

    16. jul 2024 | 08:07

    Kakav skup intelektualni gromada 😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA