"Uz pomoć žena"! Marinković otkrio kako je sve prebrodio: Dotakao se i Marije Kulić: "Zvao sam je zbog Željka"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ivan Marinković koji se u finalu "Elite" plasirao do visokog devetog mesta, poslednjih dana je u žiži interesovanja, jer ga je i dalje zakonita supruga, Jelena Marinković, prevarila pred kamerama sa cimerom Urošem Rajačićem.

Sada je Marinković za Telegraf.rs otkrio detalje svog prvog kontakta sa Jelenom, kao i kako mu je bilo kada je ušao u stan bez nje, dotakao se i prijave Žaninog bivšeg muža zbog pretnji, kao i da li se čuo sa Miljanom Kulić, povodom njihovog deteta, Željka.

Za početak otkriva kako mu je bilo kada je ušao u stan posle toliko vremena, pogotovo što je to bila prva Jelenina noć van kuće.

- Bilo mi je teško, ali sam prebrodio sve uz pomoć dragih ljudi, a i žena (smeh) - počinje Ivan za naš portal, pa otkriva da li se čuo sa Jelenom nakon izlaska iz rijalitija, te da li je od tada dolazila kući po stvari ili je sve vreme kod kume:

- Čuo sam se sa njom oko pravnih stvari i Beke i to je to, nije dolazila.

Postoje brojne spekulacije da će se Ivan razvesti od Jelene. On nam nije dao odgovor na to pitanje, ali nam je rekao da li bi joj oprostio sve i nastavio gde su stali:

- Nikada joj ne bih oprostio, a i znajući sve, ne bi ona ni tražila to.

Ivan je takođe bio u policiji i prijavio Marka Markovića Bobanca, bivšeg muža Žane Đorđević, poznatije kao Žane Omnie za pretnje. Nije nam otkrio detalje šta su mu nadležni organi rekli, povodom mera koje su preduzeli. Bio je kratak:

- Prijavio sam i to je to...neka čekaju.

Za kraj nam priznaje da li se možda čuo sa Miljanom radi malog Željka, pošto je izjavio da bi voleo da bude sa njim nekih desetak dana.

- Zvao sam Mariju Kulić da čujem dete i to čekam odgovor - zaključuje Ivan za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA