Kakve poze Đine Džinović u teretani: Utegla se u helanke, pa golog stomaka pokazala da je kao "praćka"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Naslednica Harisa i Meline Džinović, Đina, pokazala je šta radi u teretani i mnoge ostavila bez reči.

Đina veoma brine o svom izgledu, pa sudeći po objavama često boravi u teretani, a sada se slikala dok se rastezala nakon treninga.

Očigledno je da Đini treninzi veoma prijaju, pa je uspela da se skroz istegne i napravi špagu.

- Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - kazala je svojevremeno kao gošća „Praktične žene".

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspela da reši su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem pošto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom, preneli su svojevremeno domaći mediji.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvek nije potvrdila.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA