Anđelo Ranković "uleteo" u emisiju uživo pa iznenadio Anitu Stanojlović: Pred kamerama pokazao sve

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Anđelo Ranković u toku emisije uživo iznenadio je svoju devojku, a pobednicu "Elite 7", Anitu Stanojlović, kojoj je publika sve vreme aplaudirala, dok ona nije skidala osmeh sa lica.

Anita je pričala o svom učešću u rijalitiju, kada je u jednom trenutku u studio ušao Anđelo.

On joj je poklonio buket cveća, šampanjac i bombonjeru.

Odmah zatim je usledio strastven poljubac.

Inače, Anita je nakon proglašenja njene pobede za okupljene medije dala izjavu, a između ostalog je istakla i kako će prijaviti njenu bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru i tražiti zabranu prilaska.

- Nema potrebe da mi čestita. Ona će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruiševac. Bojim se za svoju bezbednost, svega se bojim, jer je pokazala na šta je sve spremna. Pozabaviću se i Mateom Car - rekla je ona tada, a ubrzo i reči pretvorila u delo.

Finale Elite 2024 Foto: Kobra

- Bila sam u SUPU da prijavim. U mom telefonu je previše toga, imam društvene mreže od petog razreda osnovne, poruke, tu su poruke sa ocem mog deteta, mojim bivšim mužem. Privatne stvari, slike deteta, sve i svašta porodično. Oko poruka za Mateu oko toga se plašim. Ne treba moje privatne stvari da čita ceo svet, kako mi se preti - rekla je Anita u emisiji kod Dušice Jakovljević, pa dodala:

- Moj telefon je u Železniku, ne znam da li je Matora zapamtila šifru mog telefona. Njena majka koliko sam čula je rekla da ću dobiti telefon ako je pogledam u oči. Samo taj Instagram mi je bitan, telefon kao telefon mi ne treba.

(Tečegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volem

    15. jul 2024 | 09:58

    Volecu te do zadnjeg dinara🥴

  • Поаро

    15. jul 2024 | 16:51

    Она наивна он изузетан покварењак.Она заљубљена лудо у њега он ,заљубљен, лудо у $$$$ Мајко сачувај је ( ако можеш ) од овог зла које јој се спрема⛈️,отрезни је јер има шансу да за лепу будућност са својим дететом🧲🍀

  • Lili

    15. jul 2024 | 18:49

    Au sto su ljudi ljubomorni i pakosni mnogo su lep par zelim im svu srecu u ljubavi i sreci , Anita je ostvrila svoj cilj bice popularna Pink ce je angazovati jer je prelepa i pametna svu srecu zelim njoj i Andjelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA