"Sluđen sam, ovo nisam očekivao...": Ivan Marinković očajan nakon ulaska u stan, pa otkrio šta će prvo uraditi

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Rijaliti učesnik Ivan Marinković zauzeo je deveto mesto u superfinalu rijalitija "Elita", a napolje je izašao bez svoje supruge Jelene Ilić, koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem.

Ivan za domaće medije otvorio je vrata svog doma u kojem trenutno sam živi, s obzirom da je rekao da ne želi da Jelena dođe kod njega u stan.

Zadrugar je progovorio i o sukobu sa Žanom Omnijom i njenim bivšim mužem Bobancem.

- Dobio sam ozbiljne pretnje, bilo je organizovano da će da me ubije. Žanin muž mi je ozbiljno pretio, ja ne znam da li je to neko ozbiljno shvatio ili nije. On je dečko kriminalac, plašim se za svoju bezbednost - rekao je Marinković.

Ivan je ušao u stan u kojem je živeo sa Jelenom.

- Došao sam kod kuma, tu su ključevi idem sad u svoj stan. Udarila me je realnost. Kum i ja smo sedeli sat vremena i ćutali, ovo je meni šok nad šokovima, ovo ni u najluđim snovima nisam očekivao, totalno sam sluđen. Pozvao sam našu zajedničku drugaricu Izabelu, da prenese Jeleni da vidimo šta je sa mojim stvarima. Pitali su me svi da li je to igra ili ne, ma kakvi. Teško mi je, užasno mi je, tek će mi biti - rekao je, pa dodao:

- Izabela će uzeti Jelenine stvari iz našeg stana, što se mene tiče može i Jelena da dođe, neću praviti problem. Može da iznese što je njeno, nisam kreten da to ne uradim. O svemu što se desilo mogao bih da pričam još dva sata, nisam imao priliku da se izjedam o svemu ovome, da se olakšam, ne znam kako ću ući u stan.

- Moraću da menjam sve, sve ću da sklonim i slike i sve. Nemojte da ulazite u spavaću sobu, neću tu spavati. Tužno je sve. Šta je, tu je. Idemo u nove pobede. Računi su tu, sve ću da platim - rekao je Ivan za Premijeru "Vikend specijal".

Podsetimo, u toku superfinalne noći, u jednom trenutku izbila je žestoka svađa između Ivana Marinkovića, Žane Omnije i njenog bivšeg muža Bobanca.

- Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će nadležni organi raditi svoj posao - rekao je Ivan.

- Ja sam došao jutros u prazan stan, lakše mi je samo sto imam obaveze pa ne mislim toliko o svemu sto mi se desilo. Prijatelji su uz mene, rekli su mi da je to bilo očekivano i da se čude kako ranije nisam video - rekao on, pa progovorio o sinu Željku kog je dobio sa Miljanom Kulić.

- Što se Željka tiče, najsrećniji bih bio da je sada sa mnom. Čuću se sa Miljanom već danas da pokušam da smirim strasti i da vidim da li bi ga dovela kod mene na desetak dana da idemo na bazen i igramo se. Smatram da sam pravio veliku grešku time sto sam čekao i bio strpljiv kad su moja deca u pitanju jer vreme prolazi, a oni najviše ispaštaju. I dalje ostajem pri tome da je jako ružno da se sa decom provlačim po sudu i nikada ih tome ne bih izlagao tako da sam spreman na sve načine da spustim loptu sa Miljanom - rekao je Ivan za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    15. jul 2024 | 12:22

    Malo patetike do sledeće ELITE

  • wfcdfgvgggv

    15. jul 2024 | 11:40

    Svakom po zasluzi . Da si dobar , a nisi , deca bi bila uz tebe , ovako ……

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA