Jelena Karleuša na letovanju koje vredi čitavo bogatstvo! Lukuzan hotel, vila sa bazenom, a povod je predivan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Pop diva Jelena Karleuša otputovala je u Atinu, gde je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela sa pet zvezdica, a sve to jednim predivnim povodom.

Kako prenose domaći mediji, Jelena je ovo luksuzno iskustvo izdvojila 40.000 evra.

Ćerke Atina i Nika Tošić, trenutno uživaju na letnjem raspustu, te su i one krenule na odmor, a sa njima je i Jelenina tetka Danijela, rođena sestra pokojne radijske voditeljke i novinarke Divne Karleuše.

One su organizovale večeru povodom rođendana svoje bake Danijele, koji su porodično proslavili u Atini.

Jelena je na svom Instagramu objavila fotografiju naslednica, ali i najvažniju ženu u svom životu, nakon što je ostala bez majke, koja joj je i najveća podrška.

One su nazdravile povodom Danijelinog rođendana, te je pop diva poručila:

- Mojoj Neli, mom anđelu, ženi koja mi je više od tetke, više od prijatelja. Moja baza, moj oslonac, žena u kojoj vidim Divnu, u kojoj vidim detinjstvo i čitav moj život i borbu. Srećan rođendan Danče mio! Život je jedan i živimo ga nasmejani i sada. Tebi u čast i u čast mnogim godinama koje dolaze. Volim te.

Iako su Atina i Nika potpuno različite, ovoga puta za večeru su odabrale slične kombinacije.

Nika se pojavila u lepršavoj beloj haljini sa žutim cvetićima, dok se Atina odlučila za komplet od pamučne čipke, koji podseća na belu haljinicu iako je reč o majici i suknji.

Inače, Jelena je sa tetko Danijelom i ćerkama, Nikom i Atinom odsela u luksuzan rizort, koji je otvoren pre samo nekoliko meseci.

- Jelena je u proteklom periodu nastupala na koncertima širom Srbije, pa je sa decom i tetkom Danijelom, koja je ovih dana proslavljala rođendan, otputovala u Atinu da odmori. Izabrala je hotel koji je otvoren pre šest meseci, a koji poseduje luksuzne privatne vile na samoj obali mora - priča dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

- Jelena će tamo odsedati nekoliko dana, a iznajmljivanje ju je koštalo oko 40.000 evra. Njoj je preko potreban mir i privatnost, pa je iz tog razloga pao izbor na bungalov sa ogromnim bazenom, kaminom koji se nalazi na otvorenom i tri spavaće sobe. Ima i privatnu poslugu 24 sata dnevno, ali i tri velika kupatila - završava izvor za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zavrtela kukovima na nastupu u Inđiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA