Ivan Marinković bio u policiji nakon finalne noći! Progovorio o sinu Željku: "Napravio sam veliku grešku.."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti učesnik Ivan Marinković, sumirao je utiske, a kako je istakao, nakon finala bio je u policiji.

U toku superfinalne noći, u jednom trenutku izbila je žestoka svađa između Ivana Marinkovića, Žane Omnije i njenog bivšeg muža Bobanca.

- Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će nadležni organi raditi svoj posao - rekao je Ivan.

- Ja sam došao jutros u prazan stan, lakše mi je samo sto imam obaveze pa ne mislim toliko o svemu sto mi se desilo. Prijatelji su uz mene, rekli su mi da je to bilo očekivano i da se čude kako ranije nisam video - rekao on, pa progovorio o sinu Željku kog je dobio sa Miljanom Kulić.

- Što se Željka tiče, najsrećniji bih bio da je sada sa mnom. Čuću se sa Miljanom već danas da pokušam da smirim strasti i da vidim da li bi ga dovela kod mene na desetak dana da idemo na bazen i igramo se. Smatram da sam pravio veliku grešku time sto sam čekao i bio strpljiv kad su moja deca u pitanju jer vreme prolazi, a oni najviše ispaštaju. I dalje ostajem pri tome da je jako ružno da se sa decom provlačim po sudu i nikada ih tome ne bih izlagao tako da sam spreman na sve načine da spustim loptu sa Miljanom - rekao je Ivan za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA