"Kada sam ušao u stan svuda mrak, naše uspomene, kao u grob...": Ivan otkrio da li bi dao Jeleni drugu šansu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Rijaliti učesnik Ivan Marinković napustio je Belu kuću kao deveto mesto u superfinalu rijalitija "Elita", a napolje je izašao bez svoje supruge Jelene Ilić, koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem.

Jelenino nevrstvo se otkrilo na samom kraju rijalitija, te je Ivan sumirao sve utiske i otkrio kako se osećao kada je ušao u stan u kom jsu njih dvoje živeli zajedno.

- Jutros sam ušao u stan, bio je užasan osećaj, vratio mi se film od prošle sezone kada me je sačekala u stanu... Sinoć sam ušao kao u grob da ulaziš, mrak, tišina, stoje naše uspomene - rekao je on.

Marinković je priznao da li bi Jeleni pružio drugu šansu.

- Ja nisam smatrao da smo vodili lažni život, bilo je sve savršeno. Ako bude imala želju može da uzme svoje stvari. Nemamo više jedno drugom da kažemo, rekli smo i šta smo trebali i šta nismo. Slike ću skinuti sa zida, imamo još neke papirološke stvari da rešimo, da se razvedemo, da se ona odjavi sa moje adrese. Nikad ne bih dao drugu šansu. Ne bih mogao da je pipnem, emocije postoje, ali šansa da se pomirimo ne - rekao je Ivan u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam u šoku.

    14. jul 2024 | 22:56

    A, ovo je ta bukvalno šupa sa kojom se hvalio da živi u centru grada.Ovi ljudi stvarno nisu normalni.Pa bolje žive u panbukovici.Pogledajte što ima dobar pogled sa prozora.A,zgrada zrela za rušenje već 30 godina.Plus nigde parkinga.

  • Da

    15. jul 2024 | 01:18

    Tako zivi vecina u "centru",stare zgrade,prljavo i zagusljivo a rugaju se ljudima sa periferije i sa sela a oni mnogo kvalitetnije zive!

  • Aleksandar

    15. jul 2024 | 05:22

    Zamisli da ti zanimanje u zivotu bude "bivsi muz Goce Trzan" pa ga posle nadogradis na"rijaliti učesnik"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA