Prva Anitina izjava nakon pobede, otkrila da li će se udati za Anđela: "Matora će dobiti zabranu prilaska"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Anita Stanojlović posle dugih 10 meseci, skandala, prevara i preljube, izašla je kao pobednica Elite 7, sa 100.000 evra u džepu.

Odmah nakon proglašenja pobednika, za okupljene medije, Anita je dala pobedničku izjavu i podelila svoje impresije.

- Ne mogu da dođem sebi, trebaće mi malo više vremena, ali mislim da sam zalužila. Očekivala sam ovo, naravno, bez Anđela ništa, on mi je previše pomogao u svemu, ovo je naša zajednička pobeda. U njemu sam videla čoveka svog života, ali ovog puta ću ići korak po korak, neću odmah da stajem na ludi kamen.

Nagradu od 100.000 evra planira pametno da potroši i da uloži pare u biznis.

- Bez sina 10 meseci, izdržala sam kako moram,. ovo je sve za njega, za njegovo bolje sutra. od sutra se ne razdvajamo. Od para ću ili kupiti stan u Kruševcu ili salon, ali sve za Alekseja. I Anđelo će dobiti sve što poželi.

Naravno, upitana je i za bivšu partnerku Jovanu Tomić Matoru, odnosno da li joj je čestitala, a Anita je kao iz topa odgovorila:

- Nema potrebe da mi čestita. Ona će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruiševac. Bojim se za svoju bezbednost, svega se bojim, jer je pokazala na šta je sve spremna. Pozabaviću se i Mateom Car.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA