Milica Mitrović ušla na imanje pred početak finala, pa pokazala luksuz: Evo šta sve čeka finaliste večeras

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pred sam početak finalne noći Elite, oglasila se velika šefica, Milica Mitrović i to direktno sa velelpnog imanja u Šimanovcima i pokazala kako će sve izgledati.

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, danas se oglasila na svom instagram profilu, te je tom prilikom otkrila samo delić atmosfere u Šimanovcima i dekoracije koja već obećava da će sve raspametiti.

Ona je objavila video snimak na kom se jasno vidi atmosfera na Rajskom ostrvu, gde će boraviti superfinalisti sve vreme dok bude trajalo ovo spektakularno superfinale, a ono što su mnogi imali priliku da vide, jeste ovaj bajkovit prizor.

Jasno je da se Milica Mitrović pobrinula da svaki detalj bude na mestu.

Podsetimo, „Zadruga 7 Elita" trajala je 10 meseci.

- Draga naša elito, pre 316 dana se u „Elitu" uselilo vas 56... Od tog dana do danas skoro 80 takmičara je učestvovalo u ovom projektu, a sada, skoro deset meseci kasnije, ima vas 28 - istakao je bio Veliki šef u pismu zadrugarima nedavno, pa je dodao:

- Činjenica da ste sada u „Eliti" i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori da ste već postigli ogroman uspeh i da ste stigli skoro do samog kraja ovog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA