"Nikada više!": Luna Đogani otvorila dušu o učešću u Zadruzi i linču: "Rijaliti mi je doneo decu"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Pobednica "Zadruge 2 " i influenserka, Luna Đogani, jedna je od retkih koji su svoje učestvovanje u rijalitiju iskoristili na pravi način.

Ona je tokom takmičenja stupila u vezu sa Markom Miljkovićem, sa kojim je danas u braku i ima dve ćerkice, Miju i Lanu, a sa mužem je osnovala i njihov Jutjub kanal u sklopu kog imaju i svoju emisiju.

Luna je sada progovorila o životu i rijalitiju.

Najpre je otkrila kakva su njena iskustva nakon pobede, te da li joj je rijaliti više dobrog doneo ili odneo.

- Rijaliti je mač sa dve oštrice, sve zavisi kako ga ti iskoristiš , imam i loše i dobre, ali danas iz ove perspektive, rijaliti mi je doneo Marka, a Marko decu, hvala Bogu - rekla je Luna.

Nju su tokom takmičenja dosta osporavali, jer je u prvoj sezoni stupila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, zbog čega je prilikom izlaska iz istog doživela veliki linč, a sada je otkrila da li je doživele neku neprijatnu situaciju na ulici.

- Nikada nisam doživela da mi neko priđe u lice i kaže nešto ružno, ja sam doživela i hejtere i obožavaoce, naučila sam da živim sa tim, shvatila sam da i ne treba svako da me voli. I uopšte mi ne smeta da me ljudi mrze, ne vole, osuđuju itd… I više uopšte ne mogu da dopru do mene jer im ne dozvoljavam… - kazala je ona.

Influenserka je zatim priznala da li se kaje zbog nečega tokom učestvovanja u dve sezone rijalitija, te da li je sa nekim i dan danas ostala prijatelj.

Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

- Ne kajem se ni za šta u životu jer je sve tako trebalo, da li bi promenila da, ali se ne kajem jer ne želim da živim sa kajanjem… Ali sada ne bih nikada ušla u rijaliti. Nikada više ne bih ušla ni za koje pare, moj život je posvećen mojoj deci i one su mi najvažnije, nikada im ne bi oduzela ono što im je najpotrebije, a to sam svakako ja - majka - rekla je Đoganijeva za Pink.rs, pa dodala:

- Jesam ostala u kontaktu sa par ljudi, ali prijatelja sam upoznala u sezoni 2, a to je Savo Perović koji mi je danas kao brat i jedan pravi iskren prijatelj.

Poznato je da je večeras superfinale "Elite 7", a ona je otkrila da li i koga vidi kao pobednika.

- Ne pratim rijaliti kao da gledam na tv-u ili da sam upućena skroz, ono što iskoči na Tiktoku jer je viralno ili na portalima toliko znam, iskreno ne vidim nikoga kao pobednika jer mi niko nije iskren , svi mi deluju kao fanovi rijatlija i kao foliranti…- zaključila je Luna.

(Telegraf.rs)

Video: Nina Đogani kratko prokomentarisala incident Marka Miljkovića sa komšijama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanka

    13. jul 2024 | 21:33

    Kako je s Markom posle dve nedelje u zatvoru? Više ne gađa komšinku saksijom😘

  • ♥️Mia i Lana♥️

    13. jul 2024 | 19:49

    ♥️Mia i Lana♥️ su vaše najveće bogatstvo i sreća!

  • SREĆNA PORODICA!

    13. jul 2024 | 19:48

    SREĆNA PORODICA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA