Danas je venčanje koje nije mogla da odbije: Milica Pavlović u velikom problemu, javno priznala šta je muči!

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Milica Pavlović je pre mesec dana prilikom spektakularnog koncerta u Novom Sadu doživela jednu neobičnu situaciju.

Naime, zaljubljeni par joj je dok je pevala pesmu "Praštaj" uručio pozivnicu za svoje venčanje.

Milica je poziv za venčanje pročitala čim je završila pesmu i pred punim Spensom je javno obećala da će doći na njihovo svadbeno veselje u Aleksinac.

Situacija se malo zakomplikovala kada je Pavlovićeva saznala da je njen menadžment za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici.

Budući da se Vlasenica nalazi u Republicu Srpskoj, i da je potrebno šest sati vožnje do tamo, delovalo je nemoguće da će stići da se pojavi na venčanju, a onda i da stigne na koncert.

Svoju zabrinutost je istakla i na storyju na Instagram-u, gde je priznala da je danima razmišljala kako da reši ovu situaciju i da ispuni sva obećanja, ali i da misli da je našla rešenje.

"Kad dam svoju reč, ja to i shvatim vrlo ozbiljno" - napisala je Milica na svom Instagramu uz mapu puta koju je stavila na stori.

Ostaje pitanje šta je Milica smislila i kako će uspeti da se pojavi na dve tako udaljene lokacije i to u razmaku od samo nekoliko sati.

milica pavlović Foto: Mina Dishlenkovich

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA