"Ili plaćaš, ili ne zoveš na putovanje": Jovana Jeremić žestoko o muškarcima koji ne plate devojkama letovanje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Voditeljka Jovana Jeremić neretko izaziva pažnju javnosti svojim izjavama, te je to i ovog puta učinila.

Jovana je gostovala u emisiji u kojoj se govorilo o muškom ženskim odnosima, pa je voditeljka iznela svoj stav na tu temu.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - striktna je bila Jovana.

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - dodala je u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Jovana uživa u strastvenoj ljubavnoj vezi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara.

Jovana je sada sve iznenadila time da će ona i Dragan možda dobiti dete, te će se voditeljka po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Gostujući u jednom podkastu, Jovana je dala nagoveštaj da je trudna, ona je ostala misteriozna, ali sudeći po njenom osmehu, mnogi se već raduju lepim vestima.

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva - rekla je Jovana u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Inače, Jovana sa "kraljem hleba i kiflica" priželjkuje i dete, a za portal Telegraf je jednom prilikom otkrila i da bi volela naslednika.

Da je sigurna u svojoj želji, dokazuje i to što je već odlučila kako će se zvati njeno drugo dete.

- Suđeno mi je još jedno dete i biće muško. Moj zaštitni znak je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla, jer je osećam u duši, a i sanjala sam ga nekoliko puta. Trudila sam se da ne ulazim u grehove koji mi nisu potrebni. Sin će se zvati Vasilej po uzoru i u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom, jer me čuva veo život - rekla je Jovana nedavno za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić odbrusila koleginicama koje se raspituju o vili u Grockoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нибрС

    12. jul 2024 | 19:47

    Јадна је средина у којој си ти на насловним странама сваки дан...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA