Novak Đoković "raspametio" Jelenu: Podelila njegovu fotografiju, teniski as toliko dobar da se "istopila"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Supruga Novaka Đokovića, Jelena je na svom Instagram storiju podelila posebnu fotografiju.

Naime, u pitanju je novo izdanje njenog muža.

"Raspametio" ju je, pa je pokazala svima fotografiju, uz zanimljiv opis.

- Ajme meni - navela je Jelena, uz emotikon koji se topi.

Novaka vidimo sa "opasnim" pogledom, u pantalonama i dukserici, kako sluša muziku dok su brojni trofeji oko njega.

Podsetimo, Novak je u žiži javnosti zbog maestralnog odgovora publici koja ga je uznemiravala tokom meča, a sve to je naišlo na oduševljenje u našoj zemlji, da je čak Željko Joksimović komponovao Novakovo kolo, a delovi tog govora se i dalje šeruju po mrežama.

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole na Centralnom terenu Vimbldona posle pobede nad Holgerom Runeom.

Potom je upitan o "odnosu sa publikom", koja je vrlo bezobrazno vikala ("R)uuuu" u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć!, što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović doletela u Srbiju zbog koleginice, pa progovorila o sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA