Pevač iz Zvezda Granda doživeo veliko poniženje zbog bakšiša: "Raskopčala mi je košulju, stavila jezik u uvo"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Zvezda Granda, Sanel Smolo jedan je od pevača koji je omiljen u narodu, a kako je sad ispričao - imao je brojnih, ne baš tako lepih situacija na nastupima i to zbog bakšiša.

Miljenika Dragana Stojkovića Bosanca, publika je upamtila kao vrsnog narodnjaka koji je kroz takmičenje "Zvezde Granda" briljirao, a kasnije nastavio da niže uspehe i puni hale i dvorane zajedno sa svojim mentorom.

Bosanac je često isticao da je Sanel najbolji kandidat kog je imao u svom timu, zato ga je redovno i vodio na turneje širom sveta, a zvezda Granda ne krije da mu njegova podrška veoma imponuje.

- Valjda je to zato što sam skroman čovek, normalan. Kada pevaš pevaj, kada sediš, sedi. Nisam mogao ni da sanjam da će mi Bosanac biti mentor i da ću da radim sa njim. Ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu. Družimo se i kad god odem kod njih kući, Dunja (prim.aut Bosančeva supruga) mi se obraduje, evo i sada smo se videli pre snimanja i pozdravili smo se - rekao je Sanel za Grand.

Pevači su zarad bakšiša spremni skoro na sve i čini se da se na društvenim mrežama utrkuju ko će imati najluđe snimke sa nastupa, ali Sanel ne voli da se hvali novčanom nagradom koju dobija od publike.

Ipak, i sam je doživeo neobične zahteve zarad bakšiša.

- Imao sam dosta tih situacija, ne baš da sam pio iz cipele kao Đani, to je šou. Mene drugi snimaju, ja ne volim to da eksponiram, takav sam čovek. Tražili su mi da se popnem na šank i lupam u tarabu i uradio sam to. Bilo je i da mi žene raskopčaju košulju da mi stavljaju bakšiš -rekao je pevač za Grand i prisetio se situacije kada su mu dali bakšiš ali sa čudnim ishodom na kraju.

- Otpevao sam pesmu, platila je žena, drugi put dolazi ta ista žena, plati, hoće da me poljubi i stavi mi jezik u uvo. Živa istina - prisetio se za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA