Jovana Pajić o odnosu sa Marijom i njenim sinom: “Uživam da provodim vreme s njim, to je neka naša intima”

 
A. Š.
M. K.
A. Š. M. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Pevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale.

Pajićeva je pred isti, stala pred sedmu silu i odgovorila na brojne aktuelnosti, o novostima iz svog života, ali je spomenula i druženje sa Marijom Šerifović.

Jovana je napravila potpuni "haos" sa novom pesmom "Ludilo moje", koja je u u trendingu već nedeljama, te otkrila da li je očekivala da će postati hit.

- Ne mogu da kažem da jesam očekivala. Fenomen je i za mene, kao i za sve ostale. Ne znam ko može da tvrdi kada nešto snima da će nešto proći i da će biti hit, svi mi to želimo i verujemo, ali ovo je kao tombola, izgleda da se u ovom izvlačenju ta loptica zaustavila na meni. Mnoge kolege su izbacile albume, sada se taj koncept mnogi više poštuje nego ranije, ali nisam mogla ni u najluđim snovima da imam da će jedna pesma da ispliva spram svega toga, zato što postoji mnogo dobrih i kvalitetnih pesama - rekla je Jovana, pa otkrila kako se dogodila numera "Ludilo moje" koja je postala jedna od najslušanijih za kratko vreme.

- Ja sam je samo donela na svoj način, ona ima svoj razvoj i put, od toga da neko napiše melodiju, u ovom slučaju Bane Opačić, do toga da napiše tekst za istu, a onda da joj Dušan Alagić da puls svojim aranžmanom, tako da sam ja bila samo jedan provodnik da iznese sve one poruke koje su oni sastavili, a sada slučajno ili namerno se desilo da se poprilično podudara sa mojim životom, temperamentom i senzibilitetom. Da je nisam osećala, ne bih mogla da je iznesem - istakla je pevačica.

Jovana je bila na prvom letovanju sa Marijom Šerifović i njenim sinom Mariom, te otkrila kako su se proveli.

- Bili smo na letovanju, ali o tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno kako bi ostala neka intima i privatnost našeg druženja. Ne bih volela o tome da govorim, iako je to često pitanje, kao i u bilo kojim odnosima, bili oni bračni ili prijateljski, treba nešto da ostane za nas, to su, ne samo privatne, u našem slučaju i porodične stvari. Mario je presladak, oni kao porodica su divni, uživam da provodim vreme sa njima, jer sam u odnosu na nju mama sa iskustvom, pa mogu da joj pomognem oko nekih stvari sa savetima - rekla je ona, te otkrila otkud Marija na njenom nastupu, jer se stiče utisak kako sve rade zajedno.

- Volim da kažem "Zajedno smo u ovom s**nju", tako da je samo sticaj okolnosti, ona je došla s mora, nije se znalo hoće li stići ili ne. Ukoliko stigne, ona će doći, ukoliko ne stigne, neće, ali je negde je načelno najavljeno da će stići - rekla je ona.

Pevačica je, nakon uspeha sa novom pesmom, obećala da neće više praviti duge medijske pauze.

- Neću sigurno praviti ovako velike pauze, ali ću se truditi da ostanem dosledna i da poštujem neki kontinuitet, zato što je, ne samo ljudima neobično što pravim tolike pauze, već je i meni teško da nestajem i da se vraćam. Ako sam već darovana i počastvovana ovim prihvatanjem i ovim što se dešava, mislim da bi bio greh i nekulturno sa moje strane da to i ne uradim - rekla je pevačica.

Jovana je svojevremeno snimila duet sa Bojanom Tomovićem, koji je nedavno izjavio da bi otišao u Holandiju gde je eutanazija legalna, da se uspava jer je u depresiji, te je otkrila šta misli o tome, ali i da li je u kontaktu sa pevačem.

- Nisam obaveštena o tome, ali mi sad pričamo o čoveku koji ima bipolaran poremećaj ličnosti i to nisu stvari za zezanje. To su ozbiljne stvari, ne bih volela da pričam i tome jer zaista nisam upućena, a i da jesam, opet bih to ostavila za njega. Ja se nadam da će se on sa tim izboriti, da će naći neko svoje smirište. Zaista mu želim da ispliva iz toga - poručila je Jovana.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović doletela u Srbiju zbog koleginice, pa progovorila o sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    13. jul 2024 | 12:23

    Voli ona Marijinog sina to se vidi ali voli ona i Mariju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA