"Pomagala sam joj koliko sam mogla": Marija Šerifović doletela u Srbiju zbog koleginice, pa progovorila o sinu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Pop pevačica Marija Šerifović pojavila se u jednom prestoničkom lokalu kako bi podržala svoju koleginicu i prijateljicu, Jovanu Pajić, koja je održala nastup nakon duge medijske pauze.

Međutim, pevačica je bila sa sinom Mariom u Crnog Gori na letovanju, te se vratila u Srbiju i pravo sa aerodroma stigla u klub.

- Znate šta, ja najpre moram da se sada smirim, da uđem, da se umijem i popijem vodu, jer ja idem iz aviona! Zato i izgledam kao idiot, sa sve rancem, samo se nadam da me dete nije upiškilo ili bilo šta slično. Evo, sad su me dovezili, a Mario, baba i ostatak porodice je otišao kući. Dobro je, stigla sam, sve super - priznala je Marija, te otkrila da je i više nego zadovoljna što je Pajićeva konačno izbacila pesmu.

- Srećna sam zbog Jovane, i rekla bih da je sve to i više nego logično. Svi smo želeli da uspe, pomagala sam joj koliko sam mogla, mislim da joj je srce puno zbog toga.

Pevačica se osvrnula i na prvo letovanje sa naslednikom u Crnoj Gori.

- Videli ste, bilo je sjajno! Nakon toga, završili smo i na trećem letovanju, tako da toliko o tome, sve je u najboljem redu!

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović pobednica Sound Clash-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA