Jovana Jeremić trudna sa Draganom Stankovićem? Voditeljka iznenadila lepim vestima, osmehom sve rekla

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, uživa u strastvenoj ljubavnoj vezi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara.

Jovana je sada sve iznenadila time da će ona i Dragan možda dobiti dete, te će se voditeljka po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Gostujući u jednom podkastu, Jovana je dala nagoveštaj da je trudna, ona je ostala misteriozna, ali sudeći po njenom osmehu, mnogi se već raduju lepim vestima.

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva - rekla je Jovana u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

Podsetimo, Jovana sa "kraljem hleba i kiflica" priželjkuje i dete, a Telegrafu je jednom prilikom otkrila i da bi volela naslednika.

Da je sigurna u svojoj želji, dokazuje i to što je već odlučila kako će se zvati njeno drugo dete.

- Suđeno mi je još jedno dete i biće muško. Moj zaštitni znak je sveti Vasilije Ostroški i njegovu zaštitu sam stekla, jer je osećam u duši, a i sanjala sam ga nekoliko puta. Trudila sam se da ne ulazim u grehove koji mi nisu potrebni. Sin će se zvati Vasilej po uzoru i u znak zahvalnosti svetom Vasiliju Ostroškom, jer me čuva veo život - rekla je Jovana nedavno za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić pokazala kako se rashlađuje na +40

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ištvan

    11. jul 2024 | 22:02

    Sve najbolje i držite je na porodiljno jedno 20 godina...

  • Bane

    12. jul 2024 | 00:44

    Sve najbolje, ali na porodiljsko 30 godina. Samo da je vise ne gledamo!!! !

  • Radasin

    12. jul 2024 | 05:23

    Sine Dragane nek ti je Bog u pomoci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA