"Jelena je rekla da nisu imali odnose dve godine": Ivan progovorio o njihovoj intimi, ovo je razlog prevare

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Rijaliti učesnika Ivana Marinkovića je žena Jelena Ilić prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem, zbog čega je on u teškom stanju danima.

U emisiji "Gledanje snimaka", pušten je Jelenin klip kako govori da nije bila intimna sa Ivanom, a potom i priznala da je Marinković plakao i molio da se pomire svaki put kada bi se posvađali.

- U nekim situacijama kada je ona mene ubijala od batina, ja sam uvek nalazio opravdanje da ja nju provociram. Ona mene tako izudara, onda se pomirimo. Kada mi je prešlo granicu, ja sam se poljubio sa drugom devojkom na njene oči i mislio sam da će to biti kraj. Ona je mene izudarala, jurila po kući. To se sve desilo u rijalitiju, ali kada smo se preselili u moj stan stvarno smo imali samo dve - tri svađe. Kada god vidim da dođe do takve situacije ja sam uvek izašao iz stana. Ne znam što priča o ovim glupositma. Bila je neka prijava za nju, ja sam mesec dana pre ulaska u rijaliti išao do policije da to rešim - rekao je Ivan.

- Juče je Jelena rekla da nisu imali odnose dve godine. Mnogo je dublji problem verovatno nego što se ovde priča. Ivan ovde komentariše sve, a nije video šta se njemu dešava ispred očiju. Mislim da se Ivan malo ohladio od Jelene - rekao je Bebica.

- Ona i ja smo vodili računa o intimnim odnosima - rekao je Ivan.

- Jelena je juče rekla da ona njega ne interesuje - rekao je Đedović.

- Ja pričam svoju istinu, ona svoju. Logičnije je da ona traži opravdanje, ako je bila nesrećna, logično je da dođe to i da mi kaže - rekao je Ivan.

- Videli smo šta oni rade na stepenicama, koriste svaku priliku da se pipnu. Jelena je kao druga osoba, njoj se Uroš mnogo svideo čim se ona prepustila i zaboravila gde se nalazi. Jelena je u jednom momentu rekla da je napolju razmišljala da se razvede. Nije mi normalno da on ode kod Uroša da čuje detalje, ja bih mu glavu polomio - rekao je Bebica.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić pokazala kako se rashlađuje na +40

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA