Marinković iz očaja na sve načine pokušava da ocrni suprugu koja ga je prevarila: "Ona bi prvo odnos, pa vezu"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Zadrugara Ivana Marinkovića žena Jelena prevarila je sa cimerom Urošem Rajačićem, zbog čega je on danima u očajnom stanju.

Sada je Ivan razgovarao sa Markom Janjuševićem Janjušem i Milenom Kačavendom o aferi njegove žene i Rajačića.

- Jako mi je teško da sve ovo gledam i slušam i da gledam u situaciju kad svi očekuju da je on zaštiti. Ne pričam o prošlosti nego koliko sam je za ovih šest meseci štitio, j*bao sam majku nisam birao kome. Kad joj se neko loše obrati, to mi je instikt. Gledam, žao mi je, mene je izgubila za ceo život i ne zna šta će sa čovekom koji ju je pipkao u zatvoru na prljavom podu. On mlatara rukama, ne zna šta da kaže. Još gore je da se desilo da stane uz nju. Ona je imala tri meseca da ga posmatra i da vidi da to nema nikakvu persektivu - počeo je Ivan.

- Ne znam, ali mene to boli, ne bi trebalo, ali boli. Meni je i Stanislav rekao, to je najpametniji čovek, kad vidi da ne valja kaže ćao. Ja sam sinoć počeo da plačem kao budala. Želim joj najbolje i što pre da bude srećna, kad već sa mnom nije mogla. Mene će lakše da prođe. Ja hoću sam sebe da sakrijem od blama, on je meni pre dva dana iskreno ispirčao... On nju blamira iz dana u dan, ispada da pokušavam, ali on je meni rekao: "Brate, moram iskreno da ti kažem, ja da sam hteo to veče..." - dodao je on, pa zaključio:

- Ona bi prvo imala s*ks, pa se pitala da li neko hoće da uđe u vezu sa njom. Ja ne želim da je blatim. Ona je pomogla meni oko alholoha. Sva sreća da ima dva dana do kraja, neka mi se smeje narod i veliki muškarci.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković preživeo strahotu na putu, njegova žena izvlačila povređene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA