Bivša zadrugarka koja je tvrdila da je bila sa Peđom Medenicom, sada se "pere": "Niko nije bezgrešan"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Takmičarka "Elite", koja je izbačena dva dana pred superfinale, Jovana Cvijanović, ostala je upamćena po tome što je tvrdila da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

Ona je sada otkrila kako je njena porodica reagovala na njene izjave.

Jovana Cvijanović Foto:Printskrin:Instagram/cvijanovic_jovana

- Jako sam umorna, potrebno je vreme da se prilagodim na realan svet. Kada je reč o reakcijama najbližih, sestra me je sačekala u studiju sinoć, jako me je zagrlila i samim tim sam osetila veliku sigurnost i znala sam da imam njihovu podršku, iako sam grešila u pojedinim situacijama u rijalitiju - govorila je Jovana za Pink, a onda se dotakla poznatih muškaraca koje je pominjala u "Eliti" i optužila ih da su sa njom imali aferu:

- Što se tiče muškaraca koje sam spominjala volela bih najviše da tamo i ostanu, ne bih polemisala na temu njih. Želela bih da se fokusiram na dalji rad i uspeh. Moja porodica su ljudi koji nisu ograničeni, ni u jednom smislu. Jasno su mi stavili do znanja na šta da obratim pažnju. Što se tiče mojih grešaka svakako ih je bilo, niko nije bezgrešan, ali ću se potruditi sa svojom porodicom da ubuduće sve bude kako treba, baš kako sam zamišljala.

Cvijanovićeva je iznela skandalozne detalje njihovog odnosa, te priznala kako je sve počelo među njima.

- Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - rekla je Jovana tokom svog boravka u rijalitiju i dodala:

- Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu "Ne lupaj mala", to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos.

Peđa se samo jednom oglasio na ovu temu, a šta je rekao, možete pročitati  OVDE:

Pored Medenice, Jovana je tvrdila da je bila sa njegovim kolegom MC Stojanom, fudbalerima Andrijom Živkovićem i Urošem Račićem, kao i košarkašem Nikolom Kalinićem.

Uroš Račić, Peđa Medenica, Andrija Živković, Nikola Kalinić, MC Stojan, Jovana Cvijanović Foto-kolaž: MN Press, ATA Images, Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Miljane Kulić nakon bežanja iz "Elite": Snimili smo je u rodnom Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA