Biković se seli u Kinu: Oglasio se glumac, saopštio odluku koju je doneo zbog jedne stvari

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Glumac Miloš Biković bez obzira na to što je pre šest meseci postao otac, neprestano radi, a sada je obavestio svoje pratioce da će morati da se preseli u Kinu.

Naime, zbog potreba snimanja novog filma sa ekipom "Crvena svila" seli se u Kinu, gde će snimiti kadrove za pomenuti film.

"Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka", napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

Inače, Biković u filmu "Crvena svila" igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

- Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu - ispričao je Miloš za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    11. jul 2024 | 15:14

    "carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije" - КОЛИКО таквих је СТВАРНО било... на страну совјетска пропаганда?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA