"Uradila si mi isto što i bivša žena": Ivana Marinkovića prevarila Jelena, pa spomenuo i neverstvo Goce Tržan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Gledaoci su iznenađeni prevarom Jelene Ilić u "Eliti" sa Urošem Rajačićem, a Ivan Marinković je i dalje šokiran zbog pomenute situacije.

Marinković je tokom dana napao Jelenu u pušionici, te mu je u jednom momentu "prekipelo" i uputio je Jeleni novu turu uvreda.

- Ti si posle šest godina našla da govoriš da tvoja mama nije bila za naš odnos. Alo, posle šest godina! Ti sad kao meni na taj način vraćaš jer ja navodno nisam pokazivao zainteresovanost za tebe. Klupko je sad odmotano, sad treba da se nadmećemo, je l' to hoćeš? Pokazala si sad sve - rekao je Ivan.

- Nemoj samo ti meni da govoriš šta ću ja da radim - govorila je Jelena.

- Planirala si da ideš kod Milene da spavaš napolju, a da se zapravo viđaš sa Rajačićem. Ne mogu da verujem da si pokušala da mi uradiš ono što i bivša žena. Blam me je tvojih blamova - aludirao je Marinković na prevaru Goce Tržan, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Luda žurka i slavlje za 50. rođendan Goce Tržan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nana

    11. jul 2024 | 07:28

    Cude me uopste obe I Goca i jelena, kako su mogle da se I udaju za takvog antipaticnog , ruznog , prepotentnog bez pokrica . Njima dvema je on najveca greska u zivotu , zasluzio je ovakav kraj sa jelenom pogotovo kako se ponasa prema njoj , a I dete nemaju , tako da podrska jeleni .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA