"Ako budeš nastavila da lažeš, moraću svašta da kažem": Jelena i Ivan izneli sav prljav veš iz bračnog života

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti učesnici Ivan Marinković i Jelena Ilić odlučili su da stave tačku na svoj brak, nakon što je Marinković saznao za neverstvo svoje supruge, te od tada iznose sve iz svog privatnog života.

U emisiji "Pitanja gledalaca", Ivan je nisko udario Jelenu rečima da joj je sve džaba jer ne može da ostane u drugom stanju.

- Zašto si javno rekao Jeleni da ne može da ima decu? - glasilo je pitanje.

- Ona je meni rekla da sam impotentan, pa eto, zbog toga - kazao je Ivan.

- Posle se Ivan pita što ja ne želim da pričam sa njim nakon svega, a on gleda svaku priliku da me ponizi - istakla je Jelena.

- Kako da ne radim to? Jelena, žena za koju sam mislio da je najčistija od svih, postala je žena koja se valja sa Rajačićem na prljavom dušeku u zatvoru i d*pa se - govorio je Marinković.

- Dobro, ali to nije razlog za sve što si meni rekao. Govoriš i da sa sa tobom bila samo da bih živela u Beogradu, a ja sam petnaest godina u Beogradu, a sa njim sam šest godina - nastavila je Ilićeva.

- Da li si svesna da si me nakon svoje prevare optužila da sam impotentan, ko si ti da kažeš tako nešto? Ja sam nju terao da ide kod ginekologa, ona se plašila da ide. Pokušavao sam četiri godine da uspem u cilju koji sam imao da ostane u drugom stanju, a ona je došla i rekla mi šta je rekla. Ako budeš nastavila da lažeš, moraću svašta da kažem, bolje nemoj. Ovo je najodvratnija prevara ikad, ja to tvrdim. Sram da te bude, Jelena. Ne mogu da verujem šta ova žena sada govori - rekao je Ivan.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje u porodici Džehverović: Teodora zaigrala pa pala na kolena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA