"Osvanula je vest da sam od košarkaša dobila sat od 30.000€...": Goga Sekulić o aferi sa Nikolom Pekovićem

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nekadašnji košarkaš Nikola Peković navodno je napustio suprugu Violetu i odlučio da se razvede nakon osam godina braka, a započeo zajednički život sa novom devojkom.

Kako pišu domaći mediji, proslavljeni košarkaš već mesecima nije u Crnoj Gori, a trenutno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gde ona ima porodično imanje.

Međutim, u prvi plan je isplivalo njegovo povezivanje sa pevačicom Gogom Sekulić od pre više godina.

Goga je od Pekovića, prema pomenutim tvrdnjama, dobila skupoceni sat marke "Roleks" od 30 hiljada evra.

- Goga Sekulić je sat dobila na poklon od Nikole Pekovića. Bukvalno ga ne skida sa ruke. Da li zato što joj se sviđa ili što se možda plaši da joj ga neko ne ukrade... - rekao je jednom prilikom dobro obavešten izvor, koji je tvrdio da je Pekoviću Goga zapala za oko tokom nastupa Ace Lukasa u Sutomoru.

- Sekulićeva je otišla na ovaj koncert, a tu se zatekao Nikola sa svojim društvom. Posle nekog vremena, nekoliko boca šampanjca i veliki buket ruža je stigao u separe Gogi i njenoj ekipi - isticao je isti izvor za "Informer", da bi potom Sekulićeva, prema ovim tvrdnjama, dobila i gorepomenuti skupocen sat.

Goga se sad oglasila i otkrila da ju je Nikola Peković iskoristio zarad popularnosti:

- Sat koji nosim sada je moj, a svi vole da se hvale, pa da kažem da je ovo običan čelični "Rolex". Jutros je osvanula vest da sam od nekog košarkaša dobila sat od 30.000 evra, a to sam demantovala, rekla da je laž. Kada je nešto istina, ja od toga ne bežim. U toj priči posebno nervira to što kada se taj dečko probijao, ja sam bila na vrhuncu popularnosti, pa sam dobro došla kao marketing. Potom se taj košarkaš ženio, bile su neke pesmice o meni, od navijača, a ni on, niti njegovi saigrači, mi se nisu izvinili, nikad se nije platila odšteta, čak su nas zajednički prijatelji zamolili da povučem tužbu pored pet NBA košarkaša.

Goga ne krije da poznaje Pekovića.

- To je bilo pre 20 godina, a ova priča je nastala pre 10 godina, ja tog momka znam. Izmišljena je priča da sam ja na Lukasovom koncertu dobila od njega sat. Poslali su nam šampanjac, kao društvo, i 101 ružu, mi smo se samo zahvalili, ali sat nisam dobila, jer se pričalo da ja taj sat ne skidam - dodala je ona emisiji "Puls Srbije".

Inače, Peković i njegova još zakonita žena, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija Ražnatović uživa na Ibici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA