Najizazovnije izdanje Đine Džinović: Harisova ćerka je pozirala u ogledalu, pa pokazala brutalno telo

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ćerka Meline Džinović i Harisa Džinovića, Đina Džinović, aktivna je na društvenim mrežama, te svoje pratioce neretko ume počasti provokativnim fotografijama.

Ona trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle svakodnevno obaveštava svoje pratioce kako provodi vreme na odmoru.

Đina je na svom Instagramu objavila fotografije, gde je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu.

Bretela gornjeg dela kupaćeg je išla samo preko jednog ramena, dok je tračice donjeg dela podigla visoko na kukove.

Podsetimo, Đina se nedavno oglasila iz jedne privatne klinike za ulepšavanje, gde je otišla, kako bi povećala usne, a rezultat je takođe objavila.

Naslednica pevača je na Instagramu podelila da je hitno morala da poseti plastičnog hirurga, jer joj je, kako je istakla "filer počeo da migrira u usnama".

inače, Džinovićeva je do sada ubrizgala preko 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije, a pošto je imala problem sa viškom kilograma, gde joj nisu pomogli redovni treninzi i zdravija ishrana, ostala su joj "udubljenja na kukovima".


Ona je problem kukova "uklonila" tako što je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Priča se da je mlada influenserka takođe korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije, a sudeći po komentarima izgleda je ugradila i silikone, ali Đina to još uvek nije potvrdila.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofalne probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je. Dohvatio me je između ostalog i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je radila Harisova naslednica: Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA