Milica Pavlović na planini našla mir: Za dva dana odmora na ovoj destinaciji pevačica iskeširala 1.000 evra

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Muzička zvezda Milica Pavlović, nakon spektakularnih koncerata u Novom Sadu i Zagrebu, rešila je da uzme kratak odmor i umesto da "skokne" na neku letnju destinaciju, odluka je pala da to bude planina u Srbiji.

Pevačica je posle koncerta u Nišu, pre godinu i po dana posetila planinu Rtanj, gde je boravila sama nekoliko dana i očigledno da joj je to veoma prijalo, te je ponovo došla na isto mesto.

Ovog puta nije bila sama, nego je dva dana uživala sa svojom familijom - sestrom, njenim suprugom i decom. Oni su odseli u čuvenom hotelu, koji je poznat po luksuzu i najboljim pogledom na prirodu i lepote naše zemlje, pa je tako i cena za dva dana prava sitnica - 1000 evra.

Milica je objavila fotografije na svom Instagramu u kupaćem kostimu i ostavila sve bez daha, kako svojim izgledom, tako i prirodom koja se nalazila oko nje.

Pavlovićeva je u toku ovog mini predaha uživala u kafi i rtanjskom čaju, budući da čuva svoj glas i da se trudi da ga zaštiti od hladnih i gaziranih pića, kao i od klime.

Ovo je mirno mesto, ali su gosti hotela odmah primetili da je Milica tu, pa su je prekidali u odmoru iz želje da se fotografišu sa njom. Ona je uz osmeh svima izlazila u susret.

Kako kažu konobari, sve vreme je bila lepo raspoložena, nasmejana, mirna, lepo vaspitana, ali i izgleda kao devojčica kad je u opuštenom izdanju i nema šminku na licu.


(Telegraf.rs)

Video: Ana Kokić planirala da nestane: Želela je SVE DA NAPUSTI, ali joj Milica Pavlović to nije dozvolila!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    10. jul 2024 | 18:10

    Ah.ako ne objavis koliko si iskesirao i ne slikas se kao da nisi ni odmarao.Sve čekam da ljudi ukapiraju koliko je to glupo.opuste se i porade na sebi

  • Dend

    10. jul 2024 | 18:19

    Opet nije pazila dok je peglala pa usnama proveravala toplotu pegle ?

  • Dzoni

    10. jul 2024 | 18:51

    Mnogo si bre mrsava ,skoro anoreksicna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA