Bivši dečko Milice Todorović lumpovao na nastupu Sandre Afrike: Prišao pevačici i imao nesvakidašnji zahtev?!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši dečko pevačice Milice Todorović, Lazar Granić, nedavno je lumpovao na nastupu Sandre Afrike.

Kako "Kurir" navodi, u pauzi između dva bloka, Granić je prišao Sandri i navodno je pitao da mu pomogne da se pomiri sa njenom koleginicom.

- Lazar se odlično provero na Sandrinom nastupu. Najpre mi je delovalo kao da je nju startovao i da joj je poslao piće, ali sam se posle uverio da je on s drugom namerom obigravao oko nje. Prišao je u pauzi nastupa do Sandrinog separea gde je ona sedela sa svojim muzičarima i prijateljima, sa namerom da ispegla njegov odnos sa Milicom. On zna da su njih dve dobre prijateljice i komšinice, pa je čak zamolio da je pozove telefonom i da mu pomogne u nameri da se reši situacija. Sandra je htela da mu učini i kontaktirala je Todorovićevu, ali se ona tom prilikom nije javila. Možda je spavala jer je bilo kasno - priča navodno njihov sagovornik.

Sandra Afrika se oglasila o ovim navodima i poručila:

- Tačno je da je bio na mom nastupu, ali ne bih ja da se petljam u tu priču. Neka oni završavaju šta imaju bez mene - rekla je pevačica za Kurir.

Podsetimo, Milica Todorović je nedavno otvoreno govorila o raskidu sa manekenom.

Na pitanje da li ga je prebolela, bila je veoma iskrena:

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo da bi preraslo u neku ljubav. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar - istakla je Milica.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Todorović u vrelom bikini izdanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA