Uroševa majka se prvi put oglasila! U jeku afere njenog sina i udate Jelene poručila: "Neka pegla svoje!"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aktuelna učesnica "Elite", Jelena Marinković, prevarila je supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem.

Uroševa majka, Jasmina Rajačić,oglasila se nakon skandala koji je zadesio Belu kuću.

- Gledala sam jutros sve klipove... Nemam ja komentar. Nikada se nisam javljala, niti oglašavala kada su me pozivali novinari, tako da ne bih ni sada - rekla je Jasmina za Pink, pa dodala:

- Ne mogu da učestvujem u tome, stvarno. On je ušao u rijaliti, ja nisam, držim se ja po strani. Neka... Neka on pegla svoje. Tako smo nešto i pričali, do sada nisam imala nameru da se oglašavam uopšte. On je u rijalitiju, ja imam pravo da se ne oglašavam - navela je ona za Pink.

Podsetimo, Uroš je otkrio detalje afere sa Jelenom.

- Bilo je tog maženja i hvatanja ovde, gde je ona mene grebala malo i bilo je tih dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako, za nastavak naše priče, pričali smo malo o tome i to je ono što je bilo u zatvoru - rekao je Uroš, što je razbesnelo Ivana.

- Posle zatvora se nastavilo to sa čokoladicama, onda je ona meni posle kucala na prozor, ja sam rekao kako sam se osetio. Ne zaljubljujem se tek tako, moram da osetim neku emociju. Nastavio sam posle sa tim flertom - dodao je Uroš, a Marinković nije mogao da veruje šta čuje.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković preživeo strahotu na putu, njegova žena izvlačila povređene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA