Bivši zadrugar se razveo posle 10 meseci: Objavio sliku sa bivšom, pa spomenuo Kiju i Slobu: "Nismo svi..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj razveo se samo 10 meseci nakon što je sklopio brak sa lepom Ivanom.

On se od tada gotovo svakodnevno oglašava na Instagramu, a sada je uz fotografiju njega i bivše supruge imao krajnje zanimljiv opis.

- Ti Ivana zaslužuješ najbolje, veruj mi! Ja to nisam. Ljubim te u obraz i želim ti sve najbolje! I da znaš da je Kija Kockar sve na mestu što ti je rekla, tek sad ti kreće top život posle mene. Meni se više sviđa kako Sloba Radanović porodično mirno živi. Nismo svi isti - napisao je Požgaj u objavi uz emotikon slomljenog srca.

Podsetimo, Aleksandar je nedavno na pomenutoj mreži objavio prvu fotografiju njega i Ivane.

- Naša prva slika kada smo se i upoznali u UAE i poslednja za sva vremena. Ja sam kriv, ja sam najgori, sve na mene uzimam loše. Mnogo smo prošli zajedno, kao što smo se spojili tako je sad došlo do razdvajanja. Sat kuca tika taka i život ide dalje, ja sam odlučio da nastavim sam dalje - napisao je Požgaj, pa naišao na lavinu komentara:

"Mislim da je za nju ipak bolje tako!", "Ako nije ovo tvoj marketing onda je Ivana srećna što se iščupala iz ove veze . Posveti se sebi, saberi se i potraži stručnu pomoć, pao si veoma nisko", "Čovek bez stava i karaktera propada. Bol posle raskida je najteži momenat i isti je kao i smrt neke bliske osobe, ali kad prođe je najslađe", "Nije prva slika pošto na glavi imaš oziljak od wc solje iz "Parova", a tada ste već bili u braku… post za malo paznje", "Kako si propao..sramota", "A bili ste tako lep par, razmisli Aco, bila je uvek uz tebe".

(Telegraf.rs)

Video: Bivši političar i učesnik Parova ulazi u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    9. jul 2024 | 15:41

    A šta Kija ima zajedničko sa Slobom? Kija je poznata voditeljka dok se Sloba zaljubio u Jeju i pao u zaborav.

  • Iva

    9. jul 2024 | 13:58

    Aco sladak si ali malo vise promaje imas u glavi !!!!

  • Ana

    9. jul 2024 | 12:11

    Tako je, porodica i deca i zena su smisao zivota a to Sloba ima a kija ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA