Ovo je bio okidač?! Isplivao razlog zbog kog je Miljana Kulić diskvalifikovana iz Elite, ostaćete u čudu!

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Nakon što se Miljana Kulić diskvalifikovala iz "Elite 7", kada je juče, u ranim jutarnjim satima, pobegla iz Bele kuće i uputila se ka Nišu, na društvenim mrežama krenule su razne spekulacije o tome zašto se skoro svake godine na sličan način ponaša i zašto nije dočekala finale rijalitija.

Najviše je onih koji smatraju da je za ovaj Miljanin ispad koji je napravila samo pet dana pred superfinale, okidač njen bivši momak Lazar Čolić Zola.

Kako prenosi "Republika", izvor blizak porodici Kulić ističe da razlog njenog bekstva zasita i jeste njen bivši.

- Miksi je takva, ona prosto ne može da podnese da se u samom finišu nađe pored Zole i da rizikuje da on ima bolji plasman od nje. To bi je potpuno demoralisalo - priča navodno Miljanin poznanik i nastavlja:

- Ovako je sama stavila tačku na ovogodišnje učešće i na svoj način izašla kao pobednik. Ona je, kako je i sam Zola nedavno priznao, sa njim imala drugačiji plan ove sezone. Ovo je trebalo da bude godina njihove ljubavi i onda im ne bi ni bilo bitno kako će ko da se plasira, ako bi izašli kao par. Ona se sve vreme nadala da će do pomirenja doći možda baš pred superfinale, ali kako je Zola nedavno priznao da od toga nema ništa, svi su u tim njegovim rečima već videli da će da je natera na diskvalifikaciju. Pošto im se sve izjalovilo, ona nije mogla na sve to još da stane u finalu pored njega i da se takmiči sa njim. Ovako je bolje - govori još izvor.

Ipak, s obzirom na to da se samoinicijalno napuštanje takmičenja po ugovoru, koji se potpisuje pre ulaska u rijaliti, kažnjava novčano unapred određenom sumom, Kulićevu će ovakav ishod skupo koštati.

Podsetimo, produkcija je obavestila takmičare "Elite" da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikofvana, te da će televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu od 50.000 evra.

Miljana Kulić se nije oglasila nakon diskvalifikacije, te svi čekaju da čuju njenu stranu priče.

(Telegraf.rs)

Video: U cik zore pokušala da otvori kapiju, pa se pela na krov: Miljana Kulić hoće da beži iz "Zadruge"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA