Kakav poklon za Maju Berović od malenog sina: Sliku “dve ljubavi” koju je objavila, raznežila je sve

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Maja Berović slavi 37. rođendan.

Ona je tom prilikom pokazala delove proslave, ali najlepša je svakako ona sa sinom Lavom.

Pevačica je okačila na svoj stori fotografiju sinovljeve ručiće uz tortu u obliku mikrofona, pa se može zaključiti da su na jednoj slici Majine dve najveće ljubavi: sin i muzika.

Podsetimo, Maja je sina krstila 23. juna u Hramu Svetog SAve.

Krštenje je obavljeno oko 17 časova, a po završetku čina porodica se zaputila ka jednom elitnom hotelu u Beogradu gde su proslavili  u društvu brojnih prijatelja i kolega.

Pre početka slavlja, Maja Berović je dala izjavu za medije, kada je podelila sreću koju danas oseća i progovorila o predivnim čestitkama koje je dobila od bliskih ljudi.

- Svi ljudi koji su došli danas na krštenje i svi koji su mi čestitali, imali su zaista lepe i posebne želje. Sve su predivne, ne bih favorizovala nijednu - istakla je Maja na samom početku, pa otkrila zašto je odabrala baš ovaj datum da krsti svog naslednika:

- Nema nikakvu simboliku, 23. je datum koji nam se najbolje uklapao u sve naše obaveze. Htela sam da ga krstim na njegov rođendan, ali pošto je u februaru jako hladno, onda smo se ipak odlučili za jun - priznala je pevačica, pa otkrila šta je ona poželela svom sinu.

- Poželela sam mu ono što svaka majka poželi svom detetu, samo da mi je živ i zdrav.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović o vaspitanju sina: "Nema potrebe za luksuzom, detetu je najpotrebnija ljubav"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA