Finale Elite je za 4 dana, evo ko su glavni favoriti: Pobeda i 100.000€ odlaze u ruke jednoj od ovih dama?!

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliko finale rijalitija "Elita", održaće se u subotu, 13. jula, a mnogi se pitaju ko će ove sezone odneti pobedu.

Numerološkinja Ivka otkrila je potencijalna top tri mesta.

- Od prvog mesta ćemo početi, tesno je između Anite i Aneli, ali mislim da će da pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede. Drugo mesto Anita, a treće mesto, eventualno, Maja Marinković - rekla ja Ivka za Republiku, pa nastavila:

- Četvrto mesto je Andelo Ranković, ali može da dođe do promene. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, možda, tu negde peto ili šesto - rekla je svoje prognoze numerološkinja.

Ivka se zatim dotakla i odnosa između Mione i repera Ša.

- Jezivo, zato što su potpuno nespojiv par! Neće ostati zajedno, neće ni tužiti baku i porodicu, on je totalno izgubio konce nad svojim životom, ali on to neće uraditi, kada bude kročio s imanja. Miona će od njega pobeći glavom bez obzira. Nenad je jako težak, ona je manipulatorka, ona njega ne voli. On je njoj bio putanjica do popularnosti i slave, ona voli starije muškarce, on je njoj bio simpa i ta putanjica do neke pesme, hita. Ali od tog posla nema ništa - rekla je ona.

Numeroškinja je zatim istakla da je Janjušević izmanipulisan od strane Ahmićeve:

- Klin se klinom izbija, on je bio najprilagodniji da se izmanipuliše, kao što je uradila Aneli s njim. Janjuš, uopšte, nije okej ove sezone, uspela je da ga navede da se zaljubi i ostavi ga. Izludela ga je njena gluma i laži, on se baš zaljubio, videla sam po numerologiji, jer je ona njegov tip, nažalost, ništa od obostrane ljubavi.

Inače Ivka se bavi numerologijom i često se oglašava po pitanju aktuelnih tema u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Video: Matora uhvatila Anitu za vrat, obezbeđenje opkolilo imanje: Stravični snimak iz Elite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA