Šok 5 dana pred finale! Zadrugar koji zamalo da prevari ženu, izbačen iz rijalitija: Hitno napustio imanje

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti "Elita", sinoć, 7. jula, napustio je Nikola Lakić.

Nakon što je imao najmanje glasova publike, napustio je imanje i zaputio se u studio, gde je prokomentarisao svoje učešće.

- Mislim da sam pokazao da sam zanimljiv, kreativan i rečin. Jako mi nedostaje moja Coka i moj sin Lazar i nadam se da me ne čekaju koferi ispred stana, kako mi kažu učesnci - kazao je Lakić, pa dodao šta misli o odnosu Uroša Rajačiča i Jelene Marinković:

- Siguran sam da nešto postoji. Kada bi rijaiti trajao još dva meseca, siguran sam da bi se sve pokazalo. Rajačić dovoljno pokazuje svojim ponašanjem da je tu nečega bilo. Razvod je neminovan ukoliko su bili intimniji. Iskreno, meni nije normalno da su Ivan i Jelena toliko hladni jedno prema drugom.

Zatim se osvrnuo na odnos njega i Lejdi Di.

- Mi smo pravi prijatelji, tu ničega nema.

Podsetimo, Lakić se proslavio učešćem u "Parovima", gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu Coku, a ovako je svojevremeno za domaće medije govorio o njoj:

- Ja sam nju osvojio na šarm! Proradio je neki fluid od pogleda upućenog njenog ka meni i mojeg ka njoj. Što bi današnji klinci rekli, osvojio sam je ''na foru''. Što se tiče vernosti, tu se ne donosi odluka... ja nikakvu odluku nisam doneo pa da sam zato veran, dodao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Rozga održala koncert u Šapcu posle više od 20 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA