Ana Grozdanović o izjavi Srđana Škora: "Zar političari moraju da se bave porodicom političke konkurencije?"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Tužna sam. Zar rečnik javnih ličnosti mora biti prost?"

Mlada i perspektivna političarka iz Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, oglasila se povodom izjava opoziciong političara Srđana Škora.

Škoro je govorio kako bi predsednika Vučića i njegovog sina Danila "trebalo poslati u Majdanpek i Bor u rudnik, da rade bez 'Kobri' i zaštite", a spominjao je i rudnik litijuma.

- Mislim da bi i Vučić i njegov sin mnogo više mogli da pomognu Majdanpeku, Boru, ili ne daj bože ako se bude otvarao rudnik litijuma, da i tamo zapnu svojski, da pokažu svojim primerom da to ništa nije štetno, da se tuširaju uranijumom - rekao je on, te naišao na osudu mnogih zbog neprikladnog nastupa.

Pored brojnih političara koji su se oglasili ovim povodom, svoj sud je dala i političarka Ana Grozdanović.

- Tužna sam. Zar rečnik javnih ličnosti mora biti prost? Zar političari moraju da se bave porodicom političke konkurencije? Zar politički protivnici u ovom veku stvarno nemaju ideje koje bi argumentovano promovisali, branili, već se spuštaju na najniži vulgarni lični teren? Zgrožena sam izjavom Srđana Škora - istakla je ona, pa dodala:

- On je svojom izjavom o porodici Vučić obrukao sebe kao intelektualca, novinara, akademskog građanina, političku ličnost koja se predstavlja da pripada demokratskoj, građanskoj opciji. Zar sve u ovom svetu danas mora biti ružno? Osećamo, vidimo, neki čak i argumentovano promišljaju blizinu Trećeg svetskog rata. Umesto da nas ta činjenica ujedini, zbliži, da spremno dočekamo svetsko zlo, na medijskoj sceni imamo podele, uvrede najniže vreste, gde ljude etiketiramo na najbizarniji, prostački način.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepša srpska političarka bodrila Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoi

    7. jul 2024 | 22:57

    Aj ti budi lepa i ne pricaj mnogo.

  • Лепа

    8. jul 2024 | 00:24

    Шта каже другарица Јована Јеремић на то❓И она је члан СПС-а🌞

  • A

    8. jul 2024 | 00:16

    Zar i ti moras u sve da se mesas i komentarises 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA