"Nemam čega da se plašim jer svi znaju sve o meni": Dragana Mirković otkrila ko čuva sve njene tajne

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muzička zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godina braka, a iz velike ljubavi su dobili dvoje dece - Manuelu i Marka.

Pevačica svakodnevno nastupa, te se maksimalno posvetila karijeri, a sada je Dragana višena na aerodromu "Nikola Tesla" u pratnji svoje majke.

Drgaana nije skidala osmeh sa lica, a kako kaže, razlog su njena porodica i fanovi.

- Najlepše je kada su majka i ćerka zajedno, to znam i po tome kada je moja ćerka sa mnom. Mi smo svi vezani i to je ono što me čini srećnom i ispunjenom - rekla je Dragana, a potom odgovorila da li sve tajne govori svojoj majci.

- Ja nemam nikakvih tajni, i vi ih znate. Moje tajne su javne. Nemam šta da krijem niti imam šta da krijem. Svi znaju sve o meni, ne moram da se plašim tajni, niti da se plašim šta govorim jer uvek govorim istinu, pa ne moram da razmišljam šta sam prošli put rekla.

Pevačica je istakla da su joj najveća podrška deca, ali i fanovi koji su uvek uz nju.

- Moja porodica, deca prvenstveno i moja publika su zaduženi za moj uspeh. Sa njima oko mene, ja sam najsrećnija žena na svetu, meni ništa više ne treba - rekla je ona, pa istakla da je zadovoljna kako njena turneja napreduje.

Dragana ističe da je jako zadovoljna kako njena turneja napreduje.

- Nikad bolja turneja, ne znam šta se dešava, ali sam presrećna zbog toga. Nikada više ljubavi od publike i fanova nisam dobila. U celoj Evropi je bilo nevreme, pa sam morala da otkažem nastup, ali već smo zakazali novi. Napunila sam se ljubavi i energije za sledećih nekoliko meseci - istakla je Dragana za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković zbog strašne oluje morala da otkaže koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA