Ivan Marinković pokupio stvari i napustio Belu kuću: Usled priča da je prevaren, u zoru doneo šok odluku

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rijaliti igrač Ivan Marinković imao je žestoku raspravu sa suprugom Jelenom, zbog koje joj je otvoreno pretio razvodom.

Podsetimo, u "Eliti" se povela priča da ga je Jelena prevarila sa Urošem Rajačićem, što su, navodno, znali neki zadrugari.

Ivan ne krije da je razočaran i da se preispituje oko svega, a sada je dobio priliku i da se odalji i osami od supruge, jer je upravo on jedan od četvoro nominovanih za izbacivanje ove nedelje.

Marinković je pokupio stvari i napustio Belu kuću, te prešao da spava u izolaciji, a kako je tamo gužva, predložio je Bojani Pavlović da spavaju zajedno u krevetu, ali je ona ipak odlučila da se snađe na drugi način.

Iako je Pavlovićeva bila jedna od ljudi koji su se izjasnili da se između Jelene Marinković i Uroša Rajačića nešto dešava, izgleda da joj to Ivan nije zamerio.

Svakako, poznato je da Bojana voli isti pol i da je zaljubljena u zadrugarku Anđelu Šparavalo, pa njegova odluka da prespava sa njom u krevetu ne bi imala nikakve druge, osim drugarske konotacije.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković preživeo strahotu na putu, njegova žena izvlačila povređene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA