Zbog pevačice pukao brak: "Došla je njegova žena, ostavila prsten, okrenula se i otišla, bilo je stresno"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pevačica Jelena Prole je doživela neprijatnost kada je zbog nje jedna žena ostavila muža.

Jelena kaže da je to za nju najstresnija situacija koja joj se dogodila u karijeri i istakla da još uvek ne može da veruje da se tako nešto dogodilo baš zbog nje.

Sve se dogodilo kada je sa bendom nastupala na jednoj svadbi.

- Svašta se tu dešavalo, uglavnom na velikim proslavama, svadbama. Jedan dečko se zakačio za mene, bio je oženjen, sve vreme se motao tu oko mene. Ja sam uvek fina, nasmejana, pokušavam da izbegnem tu situaciju, dok na kraju nije došla njegova žena i ostavila prsten ispred njega – ispričala je Jelena za Grand.

Ni sama nije mogla da veruje šta se dogodilo pred njenim očima, pa i danas kaže da će joj taj događaj ostati urezan u sećanju do kraja života.

- On čovek onako stoji ispred mene, ja sam bila u šoku. On se sve vreme vrteo oko mene, ona je dolazila, smarala ga i govorila da prestane, da idu kući. Na kraju je došla i ostavila prsten, okrenula se i otišla. To je za mene bio najveći šok – rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zavrtela kukovima na nastupu u Inđiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    6. jul 2024 | 01:22

    Дневник једне певаљке🥃💃🕺

  • Olga

    6. jul 2024 | 06:45

    Izgleda da u Srbiji postoji 90% ,, pevačica " bez svojih pesama i za koje niko nikad nije čuo

  • Ja

    6. jul 2024 | 07:17

    Kako ruzan komentar "smarala ga je" a ti se kao fino smeskala da izbegnes situaciju ma je, izbegava se situacija tako sto mu das do znanja ne gledas u njega, okreces kad pridje, ne smejes se nego ozbiljno,a smeskanjem se privlaci situacija. Kad je rec kod muvanja da se razumemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA