Nećete verovati sa kojom legendom MC Stojan igra tenis: Napravio brojne hitove, a ima veze i sa Anom Nikolić

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Zoran Kiki Lesendrić je najpoznatiji kao pevač grupe "Piloti", ali kao i vrsni kompozitor.

On je na sceni oko 40 godina, pa je video dosta, ali ne smatra da je muzika koja danas preovlađuje loša, samo da je sve pojednostavljeno.

Pomenuo je i izvođače koji su nastupili na muzičkom vestivalu "Music Week".

- Oni su odraz vremena u kom žive. Ja ne slušam tu muziku, ali ih poštujem. Oni rade, klinci ih vole, slušaju, hiljade ljudi je iza njih, to je za veliko poštovanje. Generacija će znati da proceni koliko će to dugo da traje. Od mene imajku podršku i vetar u leđa, a koliko će to da traje, ko to može da zna. Za pankere su govorili da će da traju dva meseca, pa opet ostalo je mnogo dobrih pesama. Mator sam da se ložim na to, ali čujem ponekad u klubu. Ima tu dobrih pesama, zanimljivih ideja, dobrih vokala... - rekao je Lesendrić.

Kiki je izdvojio mlađe izvođače koji mu se sviđaju.

- Sviđa mi se Vojaž, ozbiljan je, sviđa mi se Cobi, MC Stojan mi je super, njega znam, igramo tenis povremeno. On je dobar dečko - rekao je Kiki.

Kompozitor smatra da je Cecin i Vojažev duet super ali da on ne bi mogao da sarađuje sa mlađim muzičarima, već će nastaviti da se drži svog stila i saradnika iz svoje generacije.

- Mada, nikada se ne zna. Imam duet sa Sarom Jo, ona takođe pripada mlađoj generaciji - kaže Lesendrić.

On je uradio pesmu "Romale, Romali" koja je Anu nikolić vinula u zvezde i koju je otpevala na "Beoviziji" 2006. godine, ali novi album nije čuo, a pomenuo je i njenog partnera.

- Nismo u kontaktu, nisam čuo pesme, ali sam video da su reakcije dobre, da je to zanimljivo i drugačije od onoga što je ona radila u bližoj prošlosti. Drago mi je zbog toga, mislim da će ona ako se zvezde poklope opet biti u vrhu. Pročitao sam u novinama da je u vezi sa Raletom. Njega poznajem 40 godina, sjajan je kompozitor i čovek, nisam šokiran što su zajedno jer ovde kod nas je sve moguće - zaključio je Kiki.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David se podsetio starih rokenrol dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA