"Došao si im u kavez, sad bi oni da se iživljavaju nad tobom": Gastoz iskreno o danima u tajlandskom zatvoru

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nenad Marinković Gastoz se nedavno vratio sa Tajlanda gde je bio u zatvoru od aprila 2024. godine.

Njegov slučaj je privukao mnogo pažnje,a on je otkrio da je bilo maltretiranja u zatvoru:

- Pa trudili su se, ali nisu uspeli. Šalim se, nije bilo nekog maltretiranja. Najviše ko je mogao da te izmaltretira maksimalno, to su bili panduri. Oni su bili baš onako željni da te ponize maksimalno. Pošto si ti sad kao došao na Tajland i znaš da je sve nekako jeftino, njima je sve lepo, ti sad uživaš u njihovim bogatstvima, ženama, evo sad i legalizovanoj travi i ostalom. E sad pošto brate ti si došao njima u kavez, sad bi oni malo da se ižvljavaju nad tobom. To je bukvalno reč koju mogu da iskoristim kada su oni u pitanju prema svojim, ajde da kažem turistima - rekao je on za IDJ.tv.

Pokušao je da u videu koji je snimio za svoj kanal, objasni sve o svojim zatvorskim danima, međutim, to nije uspeo da uradi.

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - napisao je Gastoz i dodao:

- Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - napisao je Marinković.

On je u tajlandskom zatvoru proveo 72 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Gastoz otkrio koje stvari nemaju cenu nakon izlaska iz zatvora: "Sesti na wc šolju i kupati se sam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA