Crnogorski novinar progovorio o Jadranki Barjaktarović nakon zabrane ulaska u Srbiju: "Da je bila pametna..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Božo Dobriša, poznati novinar i voditelj iz Crne Gore, nedavno je posetio naš glavni grad.

On je otkrio mnoge tajne pevača iz Crne Gore.

On je govorio o mnogim javnim ličnostima, pa je pomenuo i Jadranku Barjaktarović. Kako je on rekao smatra da je dobra osoba, ali da nije bila dovoljno pametna.

- Jadranka je stvarno dobra osoba. Ona je pomogla mnogim mladim pevačicama što se tiče smeštaja i povezivala ih je sa gazdama klubova i čašćavala sa po 100-200 evra da imaju dok su u Budvi. Šta se desilo, desilo se. Šta ćemo sad? Inače, ona super radi po Crnoj Gori. Ima nastupe po tim klubovima dole na otvorenom, radi ta krštenja, svadbe. Mene samo nervira što svi misle da Jadranka peva samo te crnogorske pesme, a ona odlično peva i Aleksandru Prijović i Cecu. Ima jedan tvit: "Da je Jadranka pametna, bila bi Dritanova Jami, a ovako će je voleti samo Boža Dobriša." - rekao je za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: "To nije dete, muškarci su dileje": Đuro Palica otkrio istinu o mlađoj devojci zbog koje se razveo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kerkez Simo

    6. jul 2024 | 09:06

    Neka peva daleko od Srbije. U Srbiji nema sta da trazi. I ne pokusavajte sa tim tekstovima da nas raznezite. Setite se ubijene omladine koja se borila za Srbiju.

  • Dragan

    6. jul 2024 | 11:00

    Super,odlicna devojka,peva u svojoj zemlji i super,sto je digla vrat pa gleda u Srbiju ako joj tako dobro ide u Montenegrini??? Neka Vam je,nek Vam peva,place,sta god,neka i Vas dole,imate svoju zemlju… svakog gosta tri dana dosta,doduse vi ste se zadrzali malo duze,na nasim ledjima,al eto,i to se resilo…Nek ide u Albaniju,na Kosovo,u Evropu pa nek peva…

  • Cako

    6. jul 2024 | 09:49

    Sta da joj radimo, sama je kriva i pravila se pametna.. A to ce osetiti po dzepu i karijeri..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA